Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dineren bij topchefs uit Parijs in… Antwerpen!

De chefs van Cache vieren vakantie en seafood bij de Belgen. Zin in een leuk en lekker uitje net over de grens? De komende vijf weken kun je bij pop-up zomerbar Sommar in Antwerpen dineren bij topchefs uit Parijs. Paul-Henri Bayart en Sylvain Roucayrol (die laatste is chef van het hoog aangeschre...

Dineren bij topchefs uit Parijs in… Antwerpen!

De chefs van Cache vieren vakantie en seafood bij de Belgen.

Zin in een leuk en lekker uitje net over de grens? De komende vijf weken kun je bij pop-up zomerbar Sommar in Antwerpen dineren bij topchefs uit Parijs.

Paul-Henri Bayart en Sylvain Roucayrol (die laatste is chef van het hoog aangeschreven seafoodrestaurant Caché) zijn twee chefs die al jaren op topniveau meedraaien in culinair Parijs.

In juli en augustus maken ze met hun concept, Le Corner Store, een uitstapje naar België om de zuiderburen en Nederlandse lekkerbekken te verrassen.

Op de menukaart premium seafood zoals: tarama, garnaalsalade, sashimi, gefrituurde calamares, fish & chips, oesters, tonijntartaar en verschillende soorten vis, steeds op verschillende manieren klaargemaakt. Must-eat: de crab boil die je met je handen mag eten vanaf de tafel.

Sommar is te boeken tot en met zaterdag 17 september 2022

Foto's (c) People of Sommar

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in