Het verhaal van 'Mamma Mia!' alsof je op Skopelos zit.

Geniet je ook zo van de ABBA-revival? Omdat de nieuwe Mamma Mia Musical pas volgend jaar te zien zal zijn en het nog maar de vraag is of semi-digitaal spektakel ABBA Voyage naar Nederland komt, tippen we the next best thing: ABBA op zijn Grieks in een nieuwe theatershow een speciaal theater in de Schiecentrale in Rotterdam.

Mamma Mia! The Party is een avondvullende dinnershow oorspronkelijk in 2016 in Stockholm geïntroduceerd door Björn Ulvaeus, een van de bandleden van Abba. Terwijl de bezoekers zich in een taveerne wanen op het Griekse eiland Skopelos wordt het Mamma Mia! verhaal verteld en kan er meegezongen worden met de hits van Abba. De show wordt gespeeld in het Nederlands; de ABBA-hits blijven in het Engels.

Article continues after the ad

Björn Ulvaeus kwam in 2007 op het idee voor de show. Hij was op het Griekse eiland Skopelos, waar filmopnamen werden gemaakt voor Mamma Mia! The Movie. "Toeristen gingen speciaal naar Skopelos om te zien waar Meryl Streep The winner takes it all zong, ze wilden het zelf beleven," zei hij een paar jaar geleden bij de lancering in de O2 Arena in Londen. "Ik zie dit als een toevoeging aan de film en de musical Mamma Mia! Het is een manier om even een paar uur helemaal uit het dagelijks leven te verdwijnen. Pure ontspanning."

De bedoeling is dat de show na de zomer gaat draaien. De toegangsprijs is inclusief een Mediterraans 4-gangen diner, een welkomstdrankje en boekingskosten. De duur van de voorstelling is 3 uur en 45 minuten met aansluitend een dansfeest. De tickets zijn nog niet in de verkoop, maar we houden het voor je in de gaten! 

Foto's (c) Mamma Mia The Party

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in