Deze blijft niet lang meer geheim.

Natuurlijk moet je er lekker kunnen eten. Maar eerlijk is eerlijk: we zijn dól op een hotspot waar we onze ogen uitkijken. En hoewel we het eten bij restaurant Secret Garden nog niet geprobeerd hebben (we lezen bemoedigende berichten, dat wel!), kunnen we wel stellen dat het een sprookje van een interieur heeft.

Het nieuwe Japans-Peruviaanse restaurant aan de Reguliersdwarsstraat in de hoofdstad is nét open en het moge duidelijk zijn dat dit geen standaard-tent is.

Article continues after the ad

Het pand mag dan monumentaal zijn, van binnen is het een prachtige binnentuin geworden waar je je helemaal in de tropen waant. Denk groen, begroeide plafonds, natuurlijke materialen en een zalige cocktailbar voor het complete ik-ben-op-vakantiegevoel.

In de keuken staat chef Jeroen Romanesko die eerder bij Lucas Rive en De Nederlanden werkte. En als je niet weet wat je je bij Japans-Peruviaans voor moet stellen: alles van frisse ceviches tot Japanse wagyu, elegant maar ook pittig.

Een heerlijke nazomertip, of je nou binnen of in de geheime tuin gaat zitten. Reserveren kan hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in