Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze luxe cocktails (uit blik!) zijn perfect voor lange avonden thuis

Thuis een eigen cocktailbar bestieren was nog nooit zo makkelijk. Lange avonden thuis vragen om een beetje extra gezelligheid. In de vorm van een feestelijke maar wel door een professional gemixte cocktail bijvoorbeeld. Bar-restaurant Williams Canteen uit Rotterdam komt daarom met een wel heel bi...

Deze luxe cocktails (uit blik!) zijn perfect voor lange avonden thuis

Thuis een eigen cocktailbar bestieren was nog nooit zo makkelijk.

Lange avonden thuis vragen om een beetje extra gezelligheid. In de vorm van een feestelijke maar wel door een professional gemixte cocktail bijvoorbeeld. Bar-restaurant Williams Canteen uit Rotterdam komt daarom met een wel heel bijzonder cocktailmenu... uit blik.

Maar wel uit een lief, chic blikje. Uit te schenken in een mooi glas met een beetje decoratie. Voor het luxe cocktailgevoel thuis.

De zogenaamde canned cocktails van de cocktailbar hebben een hoge kwaliteit en zijn 'ready to serve': koelen, vijf seconden shakeninschenken, klaar. Er is lekker veel keuze (je bestelt je eigen favoriete mix van Negroni, Margarita, Pornstar Martini, Daiquiri, Espresso Martini en Old Fashioned) en je bestelt ze makkelijk online en laat ze thuisbezorgen.

Een goede manier om thuis te genieten van een kwaliteitscocktail en de horeca ook te blijven steunen. In dit geval dus Williams Canteen, maar er is natuurlijk veel meer. Check bij jouw favoriete restaurant of ze thuismenu's of -boxen aanbieden. Of neem bijvoorbeeld eens een kijkje op ThuisUitEten.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in