Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze fijne terrassen vormen de Top 5 van Nederland!

Ze dingen allemaal mee naar de titel Beste Terras 2022. Het wordt de komende dagen heerlijk uitwaai-fiets-en-wandelweer, waarbij je vast ook wel eens even wilt uitpuffen op een terras. De verkiezing van Beste Terras door Misset Horeca is nog een volle gang, maar dit zijn de vijf grote kanshebbers...

Deze fijne terrassen vormen de Top 5 van Nederland!

Ze dingen allemaal mee naar de titel Beste Terras 2022.

Het wordt de komende dagen heerlijk uitwaai-fiets-en-wandelweer, waarbij je vast ook wel eens even wilt uitpuffen op een terras. De verkiezing van Beste Terras door Misset Horeca is nog een volle gang, maar dit zijn de vijf grote kanshebbers, waar je nu vast nog wel een tafeltje kunt krijgen. Waarom wachten?

Le Carrefour – Sint Odiliënberg

Le Carrefour Preuf & Proost staat bekend om de smakelijke en soms ronduit avontuurlijke kaart en het mooie terras. Ze wonnen al de publieksprijs, wat het een omfietsterras maakt, toch?

Pelle's – Deurningen

Ook hier een originele kaart met klassieker, maar ook bijvoorbeeld burrata met gegrilde perzik en pokébowls. Plus een lekker terras met zowel zon en schaduw als groen. 

De Huyskamer – Gilze

Clubsandwiches, mooie lunchgerechten en een dinerkaart die barst van de culinaire ambitie.

Oranje Buiten – Hoorn

Palmbomen, gewone bomen, uitzicht op het water, vrolijk meubilair en een kaart vol lekkers, met naast klassiekers ook nieuwsgierig-makende happen zoals oesterzwamkroketjes. 

Bistro de Oale Ste – Nijverdal

Gelegen aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, met in de keuken een kok die vindt dat het oog óók mee-eet, gezien de zeer Instagrammable gerechten in de categorie klassiek, kwaliteit en echt zelfgemaakt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in