Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze cafés hebben een menukaart voor honden

'Twee glazen wit en één kluifje alstublieft.' Heerlijk het terras op na een lange wandeling. Maar waar jij neerstrijkt voor een goed glas wit en een borrelplankje, wordt er voor je trouwe viervoeter(s) niet altijd even goed gezorgd. Gelukkig komt daar nu langzaamaan steeds meer verandering in. Vo...

Deze cafés hebben een menukaart voor honden

'Twee glazen wit en één kluifje alstublieft.'

Heerlijk het terras op na een lange wandeling. Maar waar jij neerstrijkt voor een goed glas wit en een borrelplankje, wordt er voor je trouwe viervoeter(s) niet altijd even goed gezorgd. Gelukkig komt daar nu langzaamaan steeds meer verandering in.

Voorbij zijn de tijden dat je personeel moest smeken om een bakje water voor jouw pluizenbol. Bij Café Camelot in Zutphen en Brasserie Jansen in Zwolle hebben ze tegenwoordig een heuse menukaart speciaal voor honden.

Die eerste biedt naast een complimentary bakje water ook verschillende kluifjes én een verrassingsmenu (Wat zou een hond zich daarbij voorstellen? Een stukje kauwgum, een oude sigaret?), In Zwolle gaan ze een stuk verder, daar bestel je bijvoorbeeld een onsje rosbief, rauwe biefstuk of een biologische paté.

Jij goed verzorgd, je hondenvriend goed verzorgd.