Nederland komt heerlijk in de stemming voor de feestdagen.

Deze week gaat de eerste kerstmarkt al van start, dus bel je vriendin, je maatje, je zus, je beste vriend, je moeder of je liefste kerstelf en trek de agenda's voor een dagje voorpret, kerstliedjes, kerstkransjes en warme wijn.

Country & Christmas Fair 

Article continues after the ad

De Country & Christmas Fair is in 21 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux. Kerst in een sprookjesachtige sfeer, met 240 kramen en Kasteel de Haar bij Utrecht als decor, van dinsdag 19 tot en met zondag 24 november. 

Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg

Santa gaat ondergronds! Vanaf 15 november t/m 29 december 2019 kun je de oudste en grootste ondergrondse Kerstmarkt van Europa bezoeken, in het gangenstelsel van een echte mergelgrot aan de voet van de Cauberg. 

Kerstmarkt Magisch Maastricht

Duizenden lichtjes in de bomen, kleurrijke guirlandes van straat tot straat, winters plezier op het plein (er is een schaatsbaan van 900 m2) en kerstklanken op elke hoek van de grootste kerstmarkt op het Vrijthof, van vrijdag 29 november tot en met 31 december 2019.

Kerstmarkt Dordrecht

In de aanloop naar de feestdagen kun je in het weekend van 13 tot en met 15 december 2019 in Dordrecht genieten van de zeer sfeervolle kerstmarkt in de historische binnenstad. Honderden kramen, diverse podia, rijk aanbod.

Royal Christmas Fair Den Haag

Een nog vrij nieuwe kerstmarkt is die in Den Haag: van 12  t/m 23 december wordt het romantische Lange Voorhout tien dagen lang omgetoverd tot de Royal Christmas Fair The Hague. Muziek, acteurs in kostuums, meer dan 80 kramen en pagodes én een koninklijk sausje voor de Jingle Bells.  

Foto's (c) ANP, iStock, Kasteel de Haar 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in