Snel reserveren voor volgende week!

Na barre horecatijden is elk etentje een romantisch etentje. Maar baas boven baas. Daarom met Valentijnsdag in het vizier onze 7 favoriete romantische tafeltjes in den lande, om nog snel te reserveren voor Valentijnsdag (of -week, of -maand)...

Restaurant Tres – Rotterdam

Een piepkleine twaalfzitter, wel zo knus. Interieur, eten, sfeer, het komt hier allemaal samen voor een bijzonder avondje uit eten met je geliefde.

De Juwelier – Amsterdam

Een van de fijnste restaurants die de afgelopen jaren is geopend in de hoofdstad. Je bent in goede sterrenhanden, het is er lekker intiem en het eten is simpelweg héél erg goed. 

Article continues after the ad

Restaurant Ambrozijn – Valkenburg

Heel wat sterrenambitie, in deze fonkelnieuwe tent in Limburg. Je eet er zalig in een oude kerk, compleet met drankorgel (wat er romantischer uitziet dan je zou denken). Gerund door een koppel en 100% Valentijnsproof.

Moustique – Haarlem

Ongedwongen maar hoogstaand. In Haarlem kent eigenlijk iedereen het vrij nieuwe Moustique al, maar buiten de stad is het nog een beetje een te ontdekken pareltje. En daarna een wandeling door de donkere stad, topidee.

Rooftop Merckt – Groningen

Het uitzicht op de markt is echt grandioos, dus de setting is direct al helemaal romantisch. Zelfs een Valentijnslunch is er hier eentje op eenzame hoogte.

Roemer – Utrecht

Hou je van een lekker glas wijn én culinaire hoogstandjes, dan moet je echt op naar Utrecht. Wijnbar slash restaurant Roemer is in allebei sterk, en nog hartstikke gezellig ook. En nu zijn we natuurlijk bekend naar die 'Roemer Casanova's'.

Restaurant 1397 – Bergen op Zoom

Het oudste hotel van Nederland is een goede setting voor een avond vol romantiek. Je eet er onder de houten balken uit de 14e eeuw, maakt een ommetje op het prachtige marktplein van Bergen op Zoom en kunt er ook overnachten als je helemaal naar huis wilt kunnen rollen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in