Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De lekkerste Paasmenu's om nu nog te bestellen

Treat yourself, deze Pasen zonder terrassen en restaurants. Het mag nog even niet, maar dat betekent niet dat je geen heel culinaire Pasen tegemoet kunt gaan. Voordeel van een jaar pandemie: restaurants zijn inmiddels uitstekend ingericht op thuisbezorging. En komen met de mooiste menu's voor een...

De lekkerste Paasmenu's om nu nog te bestellen

Treat yourself, deze Pasen zonder terrassen en restaurants.

Het mag nog even niet, maar dat betekent niet dat je geen heel culinaire Pasen tegemoet kunt gaan. Voordeel van een jaar pandemie: restaurants zijn inmiddels uitstekend ingericht op thuisbezorging. En komen met de mooiste menu's voor een zalig Pasen.

Wij tippen je deze vier menu's, die door heel Nederland bezorgd kunnen worden en je nú nog snel kunt bestellen voor zaterdag of zondag. Bezorging kost in alle gevallen 5 euro in de Randstad en 12,50 euro voor de rest van Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Erg schappelijk, dachten wij zo.

BRUT172

De kersverse winnaar van maar liefst TWEE Michelinsterren en dus met reden de culinaire darling van het moment. Hans van Wolde had altijd al gouden ambities, en die maakt hij in zijn eerste jaar met dit restaurant in Limburg ook direct waar. Dat wil je natuurlijk proeven, en dat kan nu nog voor een vrij zacht prijsje. Bestel de Brute-stampot sharing box.

WILS

Nog een nieuwe Michelin-winnaar, dit restaurant van Joris Bijdendijk van RIJKS. De Wils at Home-box bevat brood met boter, een gang van coquille, een van koolraap en een van lamsnek, uiteraard van het vuur. Dessert: rabarber. Je bestelt 'm hier.

BRASS BOER

De nieuwste tent van Jonnie en Thérèse Boer, waar wordt gekookt met ingrediënten uit de Zwolse regio, op een houtvuur. De thuisbox heeft vier gangen: een Vitello Tonato, focaccia met rivierkreeft en een ribkarbonade met groente, en na een Basque burnt cheesecake. Als Jonnie en Thérèse het goed vinden, weten wij het wel.

CATCH BY SIMONIS

Echt goede vis, maar dan thuis. En met een Paasrandje, want de Pasen-box van Catch is er speciaal voor dit weekend. Met aspergesoep, lobster ravioli, huisgemaakte ciabatta met truffel-eiersalade, tarbot, zalm en een lentewafel als dessert.

Beeld: Thuis uit eten

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in