Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De eerste on demand privé bios ter wereld staat in… Wijk bij Duurstede!

Hoe lekker-luxe-in- je-eigen-bubbel wil je het hebben? Voor wie een comfortabele filmavond wil in select gezelschap: The(Any)Thing. Dat is een luxe minibioscoop die je kunt afhuren voor twee personen of een kleine groep. Via een app kies je welke film je wilt zien, de locatie en het tijdstip. En ...

De eerste on demand privé bios ter wereld staat in… Wijk bij Duurstede!

Hoe lekker-luxe-in- je-eigen-bubbel wil je het hebben?

Voor wie een comfortabele filmavond wil in select gezelschap: The(Any)Thing. Dat is een luxe minibioscoop die je kunt afhuren voor twee personen of een kleine groep.

Via een app kies je welke film je wilt zien, de locatie en het tijdstip. En de vrijheid gaat nog verder, want je kunt in de zaal ook zelf het licht en de temperatuur bedienen en zelfs roomservice bestellen. Denk aan een borrelplateau, een glas wijn of heerlijk dessert.

Elke zaal heeft zijn eigen stijl en is aangekleed met luxe meubels en accessoires zodat het je aan niets ontkomt. De allereerste The(Any)Thing minibioscoop is geopend in Wijk bij Duurstede en het concept wordt momenteel verder uitgerold over Nederland.

Foto's (c) The (Any)Thing

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in