De beste thuisbezorger van Nederland meets De Librije.

Zin om voor Valentijnsdag (of elders in februari) lekker uit te pakken? Dan zorg je nu dat je een reservering hebt staan voor de heetste dinerbox van Nederland: die van The Lemon Tree in samenwerking met De Librije***.

Het restaurant uit Deventer kreeg op de Horecava de award voor beste thuisbezorgrestaurant, en slaat speciaal voor Valentijnsdag (en oké, omdat ze ook precies twee jaar bestaan) de handen ineen met Jonnie en Thérèse Boer.

Article continues after the ad

Waar je ook woont

En het leukste: ze bezorgen door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Woon je in de Randstad dan kost dat slechts 5 euro, maar ook voor de rest van het land valt het met 12,50 euro erg mee.

Het menu met vijf gangen (drie keer van The Lemon Tree, twee keer van De Librije) kost 62,50 euro per persoon en is vanaf 12 februari te bestellen (al zal je dan wel echt nu je plekje moeten reserveren vrezen we). En ziet er als volgt uit:

Zelf verricht je wat lichte opwarmwerkzaamheden (dat kan heel romantisch uiteraard), en dan heb je in no time een onvergetelijke Valentijnsdag. Al is de box ook gewoon de rest van februari te bestellen.

Hollen dus, naar de site van The Lemon Tree.

Beeld: The Lemon Tree

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in