Nu bestellen, dit weekend genieten.

Of je normaal gesproken nou altijd uit eten gaat op Valentijnsdag of juist niet: dit jaar heb je de unieke gelegenheid om thuis in alle rust romantisch uit eten te gaan. Of te ontbijten. Met deze afhaal- en bezorgopties zit je gebakken.

De hele dag Ciel Bleu**

De speciale Valentijnsbox van het restaurant van het Okura in Amsterdam omvat drie 'bites', drie hoofdgerechten en drie desserts, voor de hele dag Valentijnsvertier. Op 13 februari af te halen bij het Okura of thuisbezorgd door heel Nederland. Prijs: 125 euro per persoon (excl. verzendkosten).

Article continues after the ad

Jacob Jan meets François Geurds

Romantiek ten top, want samen zes sterren waard. De twee topchefs komen met een Valentine's Box voor 's avonds (149,50 euro voor twee) én een ontbijtbox (75 euro voor twee). Door heel Nederland te bestellen via tlc@fgrestaurant.nl.

Ontbijt à la Lindenhoff

Vers afgebakken brood, Franse kwark met knapperige granola en natuurlijk versgeperste jus. Deze box is rijkelijk gevuld voor twee - maak een stevige club sandwich of een zacht gekookt eitje met soldaatjes. En hou genoeg over voor nóg een keer. Het ontbijt wordt geleverd op 11, 12 of 13 februari en kost 59,90 euro voor (ruim) twee.

Parkheuvel voor thuis

Kies voor vier of vijf gangen, door heel Nederland thuisbezorgd en gegarandeerd memorabel. Leuk: de menu's zijn aan te vullen met bijvoorbeeld kaviaar, bonbons en een wijnarrangement voor de ultieme luxe-ervaring. Prijs: vanaf 149,90 euro voor twee personen. Bestellen doe je hier.

Kreeft of vega van Triptyque

Bestel een viergangenmenu waarbij kreeft een hoofdrol speelt of ga voor chef Nivens vegakunsten. Voor 49,50 euro per persoon heb je een box, maar afhalen moet je wel zelf doen in Wateringen.

Hoofdfoto: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in