Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De 5 leukste restaurants van Den Haag

Voor je eigen Algemene Beschouwingen: de 5 leukste restaurants van Den Haag, om even bij te tanken van een dagje in de Hofstad.

De 5 leukste restaurants van Den Haag

Voor je eigen Algemene Beschouwingen.

Oh oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen. Waar je ook nog eens heel lekker kunt eten. We verzamelden een paar culinaire pareltjes in de Hofstad voor je, om je eigen algemene beschouwingen in te houden.

Lapsang

Thee en taart. Afternoon Tea. Broodjes 2.0. Alles dagvers en zoveel mogelijk biologisch in een soort huiskamerrestaurant. Opwindende twist: 's avonds is het opeens een wijnbar met tapas en mezze!

Lapsang. Oude Molstraat 11A, 2513 BA Den Haag

Café Bistro Jules

Voor wie hevig naar een vakantie in Frankrijk verlangt. Franse kaart, Franse wijn, Franse sfeer. En vooruit, ook wat Zwitsers comfortfood (lees: kaasfondue). 

Café Bistro Jules, Koningin Emmakade 118A, Den Haag

Van Kinsbergen

Lekker eten in een gastropub die flirt met een grand café. Bekend om de uitgebreide borrelkaart en de enorme bar met veel Engelse en Amerikaanse speciaalbieren, cider en natuurlijk de bekende bieren uit Nederland en België.

Van Kinsbergen, Prins Hendrikplein 15, Den Haag

Love & Peas

Alleen het concept van dit restaurant is al hartveroverend:  Israëliër Yuval en Palestijn Muawi runnen samen een restaurant met traditionele Levantijnse vegetarische gerechten, waaronder hummus assorti en falafel die ronduit verrukkelijk is. 

Love & Peas, Weimarstraat 37a, 2562 GP Den Haag

Restaurant Bøg 

Pracht opgemaakte borden, euh, stenen, Scandinavische sfeer, Nordic cuisine waarbij zelf gerookt en gepekeld wordt – je vindt het allemaal in Bøg dat het Michelinbordje voor een kwaliteitsvolle keuken heeft.

Bøg, Prinsestraat 130, 2513 CH Den Haag

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in