Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Culinaire must visit: Coulisse

Hier wil je écht eten, in de hoofdstad. Van het interieur van Studio Piet Boon tot de keuken van Tim van der Molen (ex-Noma**) en de zaal van maître Simon Witmaar (voormalig Oud Sluis*** en Pure C***): bij restaurant Coulisse is alles van de bovenste plank. De nieuwe Amsterdamse aanwinst in het N...

Culinaire must visit: Coulisse

Hier wil je écht eten, in de hoofdstad.

Van het interieur van Studio Piet Boon tot de keuken van Tim van der Molen (ex-Noma**) en de zaal van maître Simon Witmaar (voormalig Oud Sluis*** en Pure C***): bij restaurant Coulisse is alles van de bovenste plank.

De nieuwe Amsterdamse aanwinst in het NewWerktheater werkt met lokale producten en biedt een ‘hoog niveau maar lage drempel’. Easy fine dining noemen ze het zelf, en dat wil je écht eens zelf beleven.

Het uitgebreide menu ligt van tevoren al vast en staat bomvol met de mooiste seizoensproducten van land en uit de zee. Voor 65 euro (diner) of 50 euro (lunch) laat je je compleet in de watten leggen.

Reserveren is een must, dat begrijp je wel. Maar bij deze parel willen wij elke week wel een tafeltje boeken.

Beeld: Marjorie Romeijn

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in