Het fijnste restaurant van Deventer bezorgt overal in Nederland Christmas cheer.

Bij Nouveau zijn we fan van The Lemon Tree, het Scandi-geïnspireerde restaurant van chef Valentijn Bergers in Deventer. Zeker nu ze ook nog eens een kerstmenu thuisbezorgen, ook als je ver buiten Deventer woont.

Article continues after the ad

De kerst-Lemonbox wordt voor een meerprijs van 25 euro overal in Nederland (behalve op de eilanden) bezorgd. Waardoor we dus straks allemaal een kerst met een Scandinavisch tintje tegemoet kunnen.

In de box zitten alle ingrediënten voor een avondje Lemon Tree bij je thuis, inclusief een menukaart, servetten, kaarsen en een playlist die in het restaurant ook zou draaien. Via video's laten de chefs zien hoe je de gerechten afmaakt en de borden opmaakt.

Daarna is het de vlam in de kaars en serveren maar, die vijf gangen. Die overigens nog even geheim blijven.

De kerstbox van The Lemon Tree kost 67 euro per persoon en is van 18 tot en met 27 december beschikbaar (wanneer je maar zin hebt in een kerstdiner, kortom). Let wel: op is op, en het zou ons niet verbazen als de boxen als warme (rogge)broodjes over de digitale toonbank vliegen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in