Het grote IJssalon Seizoen is geopend 🍧🍨🍦

Vanille, aardbeien en chocolade zullen nooit uit de mode raken als het aankomt op een lekker ijsje. Maar voor wie wel eens in is voor een experimentje...

Article continues after the ad

... heeft Softy's in Tilburg combinaties van 'compote van banaan, daar overheen softijs, een laagje pindakaas en dan nog een handvol pretzels plus een beetje geraspte citroen'.

Het softijs is 'huisgemaakt van lokale melk en versgetapt' en je kunt de verrassendste combinaties krijgen, zoals bacon, eggs en cornflakes of het veelbelovende limoncello, citroen en merengue, maar ook chocolademuffin-ijs.

Avocado, Groene Appel & Wasabi met Softy Komkommer Sorbet

Softy's ziet eruit als een klassieke Amerikaanse diner en heeft ook  mikshakes en lactosevrij veganijs op de kaart, maar je wipt er toch vooral binnen voor ijs van rabarber en witte chocolademousse, kimchi (!), ananas en passievrucht of champagneijs met perzik en witte chocolade (en ja, dat komt in de buurt van een Bellini in een obliebakje).

Softy's

Oude Markt 1

Tilburg

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in