The Grand Amsterdam open eigen strandterras.

Zit Antibes of Fréjus er dit jaar niet in? Geen nood: The Grand Amsterdam heeft op haar historische binnenplaats 'The Grand Beach' geopend. Een op de Franse Rivièra geïnspireerde beachclub waar gasten in zomerse sferen genieten van een koud glas rosé of een frisse cocktail en Franse gerechten en hapjes.

Tot en met 13 september blijft de binnenplaats omgetoverd tot heus zandstrand met verschillende zitjes - op anderhalve meter afstand uiteraard - een bar en met regelmatig een dj die zorgt voor zomerse achtergrondmuziek.

Article continues after the ad

Op de menukaart staan Zuid-Franse gerechten als verse kreeft of entrecôte met Béarnaisesaus en Franse frietjes en delicatessen als oesters, sardientjes en kaviaar. De rosé uit de Provence, champagne en cocktails bereid met Franse likeuren zijn heerlijk als aperitief, of voor bij een zwoele zomermiddag op het terras.

Neem plaats op een lounge bank, een intiem tafeltje voor twee of aan een van de hoge borreltafels en ervaar het ultieme vakantiegevoel in hartje Amsterdam. Alle zitjes hebben voldoende afstand van elkaar en de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne en reiniging worden nageleefd.  

The Grand Beach is van 24 juni t/m 13 september dagelijks geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur, wel even vooraf reserveren.

Foto's (c) Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in