Het Blue Box Café in Londen zal dezelfde sfeer hebben als dat in NY
Het Blue Box Café in Londen zal dezelfde sfeer hebben als dat in NY

Het eerste Blue Box Café in Europa!

Het is een sterk staaltje branchevervanging en tegelijk onweerstaanbaar: juwelier Tiffany's opent in februari het eerste Blue Box Café (genoemd naar het fijne doosje waarin het label haar sieraden verpakt) in Harrods.

Je inner Holly Golightly – koffie in de ene hand, croissantje in de andere - kan er niet alleen ontbijten, maar ook lunchen en terecht voor een afternoon tea en diner.

Article continues after the ad

Het buitengewoon Instagrammable café bevindt zich in het souterrain van het warenhuis in Knightsbridge en is tevens een showroom voor homeware en home decor van Tiffany's.

Het is het vierde filiaal in de mateloos populaire franchise; het eerste werd in november 2017 geopend in de flagship store aan Fifth Avenue in New York. Dat was meteen voor een hele maand volgeboekt; verwacht deze gekte ook voor de eerste maanden in Londen.

Het menu is duidelijk geïnspireerd op New York: naast fruit en croissants staan er bagels met gerookte zalm op het menu, naast Manhattan wafels en de favoriet der millennials: avocadotoast. De tea is uitgebreid met Amerikaanse cheesecake en ook het diner heeft Amerikaanse invloeden. Ontbijt vanaf 39 pond per persoon, tea 69 pond per persoon en diner vanaf 42 pond per persoon.Iets voor je eerstvolgende trip naar Londen?

Foto's (c) Tiffany & Co 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in