Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Breakfast in bed van het Waldorf? Dat is nog eens romantisch!

Een idee voor Valentijnsdag? Oké, je moet wel een klein beetje in de buurt van de hoofdstad wonen. Maar dan kun je voor Valentijnsdag ook echt een héél lekker ontbijtje op bed bestellen. Het Waldorf Astoria Amsterdam komt met een Valentijnsontbijt op bed. En dat gewoon thuis. Pure romantiek in de...

Breakfast in bed van het Waldorf? Dat is nog eens romantisch!

Een idee voor Valentijnsdag?

Oké, je moet wel een klein beetje in de buurt van de hoofdstad wonen. Maar dan kun je voor Valentijnsdag ook echt een héél lekker ontbijtje op bed bestellen.

Het Waldorf Astoria Amsterdam komt met een Valentijnsontbijt op bed. En dat gewoon thuis. Pure romantiek in de vorm van verse croissants, yoghurt met fruit, aardbeien in chocola en natuurlijk een goede kop thee en een verse jus.

Er is meer trouwens, zoals gerookte zalm, een health shot, de lekkerste Nederlandse kazen en zalige ham. En je kunt optioneel ook een flesje champagne meebestellen voor een écht feest op bed.

Het Waldorf-menu kost 39,50 euro per persoon en kan voor een tientje extra bezorgd worden in alle 1000/1098-postcodes. Afhalen bij het Waldorf kan ook. Zeker zijn van je plekje? Je kunt nu al reserveren.

Beeld: Waldorf Astoria Amsterdam, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in