Blou Rooftop Bar won de Gouden Kraan!

Als je ergens lekker buiten zit, is het wel op een dakterras. We tippen de Blou Rooftop Bar boven Hotel Haarhuis in Arnhem, met een kaart die de lunchtosti overstijgt. Er staan oesters op, maar ook bouillabaisse en een rendang hybride met feta, zoetzure wortel en frietjes van zoete aardappel.

Originele kaart

Bonuspunt voor de drankkaart met daarop ruime keuze in Louis Roederer champagne, maar ze hebben ook Moët & Chandon en zelfs een Ruinart.

Article continues after the ad

En verder naast die fijne kaart nog andere bubbels, een eigen gin en een paar klassieke cocktails. En dit alles dus met uitzicht over de stad.

Gouden Kraan Award

Al dat lekkers moet er op een gegeven moment ook weer uit en daarvoor kun je terecht op de wc van BLOU. Dat is niet zomaar een pot, dit sanitair heeft de Gouden Kraan-award voor mooiste toilet van Nederland gewonnen.

Dat is niet zo gek, want je doet je behoefte namelijk op 18 meter hoogte. En dat niet alleen, een druk op de knop voor 'de ultimate experience' zorgt voor spectaculaire lichteffecten in de 'Roofdrop'.

Blou is open volgens de geldende coronaregels. Met dank aan holidayguru

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in