Dít is de nieuwe locatie van Wijnrestaurant op het land!

Alleen al het uitzicht is om een beetje rozig van te worden. Wijngaard St. Martinus op het perceel Langeberg gelegen te Voerendaal in Zuid-Limburg zal als locatie dienen voor de tweede editie van Wijnrestaurant op het land.

"Waar men vorig jaar nog uitkeek óp de wijnranken, zitten de gasten er dit jaar middenin. Het pop-up restaurant zal worden geplaatst te midden van de wijngaard, waardoor het in zijn geheel omringd is door wijnranken vol rijpe druiven, klaar om geoogst te worden," aldus Stan Beurskens, eigenaar en wijnmaker van St. Martinus.

Article continues after the ad

Beurskens is als beste Wijnmaker én Oenoloog van Nederland, ontzettend trots dat ‘Wijnrestaurant op het land’ neerstrijkt op zijn wijngoed. De locatie van de wijngaard ligt midden in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvellandschap. En het panoramalandschap met wijnbouw op de hellingen nabij het buurtschap Fromberg biedt een prachtig decor.

Het menu is er naar: denk aan Zuid-Limburgse streekgerechten zoals kalfstartaar van het Blanc Blue Belgerund, huzarensalade met Limburgse gerookte forel of verschillende soorten regionale kazen, begeleid door speciaal geselecteerde wijnen van St. Martinus en andere regionale wijnmakers. En dat allemaal in deze prachtige omgeving. 

Wanneer kun je er terecht? Voor het tijdelijke paviljoen Wijnrestaurant op het Land kun je reserveren voor lunch en diner van 12 september tot en met 4 oktober 2020.

Foto's (c) Wijngaard St. Martinus

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in