Dat is nog eens een krachtige samenwerking.

Da Vinci* in Maasbracht en Sun by Zarzo in Eindhoven komen dit weekend met een wel heel bijzonder menu: een box helemaal samengesteld door de twee powervrouwen achter deze restaurants.

Margo Reuten is met haar Da Vinci de enige vrouwelijke Michelinchef van Nederland. Sunny Devens is de gastvrouw/managing partner van Sun by Zarzo. Samen behoren ze tot de absolute vrouwentop van culinair Nederland. En dat wordt in deze week van Internationale Vrouwendag gevierd.

De menubox bestaat uit twee gerechten van Reuten en twee gerechten die zijn uitgekozen door Devens: vier favorieten die de liefde voor eten en de vriendschap van de twee vrouwen combineren. Carpaccio, zeetong met langoustine, piepkuiken en een taartje van chocolade met framboos, aangevuld met wat Ibéricoham, brood en boter om mee te starten. Allemaal makkelijk thuis op te warmen.

Article continues after the ad

De menuboxen zijn in het weekend van 13 en 14 maart 's middags af te halen bij de beide restaurants, waar beide vrouwen je opwachten voor een meet & greet (op zaterdag in Maasbracht, op zondag in Eindhoven). De box kost 60 euro per persoon en is per twee personen te bestellen via Da Vinci of Zarzo.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in