Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ben je in Londen? Even koffiedrinken bij Jimmy Choo!

Meteen wat foto's maken, het is een Instagramdroom 💗 Branchevervaging is hot onder luxe labels, wat het niet verbazingwekkend maakt dat schoenengoeroe Jimmy Choo de horeca ingaat. In het Londense Harrods is het Choo Café geopend en het is een snoepje. Je kunt er tot 30 september terecht in een de...

Ben je in Londen? Even koffiedrinken bij Jimmy Choo!

Meteen wat foto's maken, het is een Instagramdroom ?

Branchevervaging is hot onder luxe labels, wat het niet verbazingwekkend maakt dat schoenengoeroe Jimmy Choo de horeca ingaat. In het Londense Harrods is het Choo Café geopend en het is een snoepje.

Je kunt er tot 30 september terecht in een decor dat bestaat uit louter fuchsia en goud. Het menu is samengesteld door de koks van het warenhuis en is geïnspireerd op de Britse zomer: afternoon tea met veel frambozen en aardbeien, eclairs en culinaire minisandwiches.

Er wordt ook koffie en champagne geschonken. Het café bevindt zich op de 5de verdieping, er kan niet voor worden gereserveerd en het is open van 10:00 tot 20:00 van maandag tot en met zaterdag, op zondag is het open van 12:00 tot 18:00.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in