Buitenrestaurant aan de waterkant!

Voor wie houdt van het strandgevoel in de stad. In Rotterdam is sinds deze maand een nieuw summer proof buitenrestaurant aan de waterkant te vinden: de Maaskantine.

Article continues after the ad

De combinatie van een beachclub met BBQ en cocktails en het bruisende stadsleven, zorgt voor een ongedwongen vakantiegevoel. Prima plek om lekker buiten af te spreken met vrienden die je al lang niet meer hebt gezien.

Good times & tan lines

De Maaskantine opende vorig jaar oktober, middenin in de coronacrisis, haar deuren. Rotterdamse ondernemer en eigenaar Ruben Venema vertelt: ‘’Een horecazaak openen tijdens een pandemie was een risico. Toch hebben we leven geblazen in een vrij onontdekt stuk Rotterdam.

Nu de zomer nadert, merk je dat iedereen weer toe is aan nieuwe belevenissen, spontaniteit en zon. Naast het uitzicht op de skyline kunnen gasten op de vijftig strandbedjes op het stadsstrand vertoeven. Via een QR code bestel je eenvoudig je eten en drinken en je zoekt de schaduw op achter onze zonneschermen en parasols.’’

Evenementen

De kleurrijke summerproof plek aan de waterkant biedt de komende maanden ook de nodige food - en muziekevenementen, zwoele zomeravonden en sportieve activiteiten.

Zo toont De Maaskantine 15,16 en 17 juli beach classics in samenwerking met het filmplatform Roffa Mon Amour. Zelfs een volleybaltoernooi mag niet aan het seizoen ontbreken. En er zijn plannen om verder uit te breiden met een dakterras en drive-in bioscoop.

De Maaskantine

Plantagelaan 2

3063 NG Rotterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in