Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bar Mittwoch: een beetje Berlijn in hartje Rotterdam

Voor 'frühstück, lunch und schnapps'. Bij de Duitse keuken denk je misschien meteen aan schnitzel mit knödel, maar de dames van het kakelnieuwe Bar Mittwoch – Rotterdamse Berlijnfans – weten daar buitengewoon lekkere en hippe draaien aan te geven. Denk dan aan een Kartoffelsalat met zoete aardapp...

Bar Mittwoch: een beetje Berlijn in hartje Rotterdam

Voor 'frühstück, lunch und schnapps'.

Bij de Duitse keuken denk je misschien meteen aan schnitzel mit knödel, maar de dames van het kakelnieuwe Bar Mittwoch – Rotterdamse Berlijnfans – weten daar buitengewoon lekkere en hippe draaien aan te geven.

Denk dan aan een Kartoffelsalat met zoete aardappel, veganistische saus met bieslook, besjes en geroosterde bloemkool. Een originele Flammkuchen met onder andere rammenas. Apfelstrudel vermomt als havermoutontbijtje.

Ook op het menu: lekker desembrood en Bratwurst op een pretzelbroodje met gefermenteerde rode kool bij, chilimayo en amandelschaafsel. Er is ook een vegetarische variant voorradig.

Bar Mittwoch – Goudsesingle 230, 3011 KE Rotterdam

Oók Duits

Is Rotterdam wat ver voor je en heb je toch zin in lekker Duits eten? We tippen:

  • Restaurant Kartoffel in Utrecht: klassiek Duits comfort food, van Flammkuchen tot Schweinhaxe
  • Wurst & Schnitzelhaus in Amsterdam: uiteraard schnitzels, maar ook spaetzle en spannende Duitse drankjes
  • Die Gaststube in Joure: klassieke Duitse gerechten Kassler näcken, Schweine näcken en Schweine haxe en een echte Biergarten voor de liefhebber. Dresscode Dirndl zou hier niet misstaan ?

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in