Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Alsnog naar dé kerstbar van Nederland, het kan nu!

Merry January! Wie zegt dat het december moet zijn om Kerst te vieren? Miracle, de in december helaas gesloten gebleven kerstbar van Boom Chicago in Amsterdam, opent alsnog de deuren voor een Foute Kerst-winter. De covid-Grinch kaapte hun grote plannen voor de meest uitbundig kerstige cocktailbar...

Alsnog naar dé kerstbar van Nederland, het kan nu!

Merry January!

Wie zegt dat het december moet zijn om Kerst te vieren? Miracle, de in december helaas gesloten gebleven kerstbar van Boom Chicago in Amsterdam, opent alsnog de deuren voor een Foute Kerst-winter.

De covid-Grinch kaapte hun grote plannen voor de meest uitbundig kerstige cocktailbar van heel Nederland, maar dat lieten de organisatoren niet zomaar gebeuren. Zij openen morgen (28 januari) alsnog de deuren, tot en met 27 februari.

Miracle is niet zomaar een kerstbar – het is er eentje in Amerikaanse stijl. En daar houden ze van KERST met hoofdletters: massa's ballen, kerstmuziek, mistletoe, volop glitter en fonkelende lichtjes, lelijke kersttruien. En over the top kerstcocktails in hysterische glazen en mokken, ook niet onbelangrijk.

Heb jij de normale kerst ook zo gemist en wil je alsnog even sfeer proeven, dan ben je aan de Rozengracht 117 helemaal op je plek. Tot half tien kun je elke avond heerlijk aanschuiven onder de kerstboom.

Kerstgezelligheid kent geen tijd.

Beeld: Miracle

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in