(c) Strandhotel Cadzand + Pure C
(c) Strandhotel Cadzand + Pure C

Als je even weg wilt: dit mag nog wél.

Komen de muren op je af? Deze hotels liggen in een mooie omgeving waar je – met gepaste afstand – lekker kunt wandelen of fietsen én ze bieden een culinair arrangement, zodat je er coronaproof kunt eten.

Hotel ’t Lansink – Twente
Slapen in een Rijksmonument en eten in een restaurant met een Michelinster? Dat kan in Hotel ’t Lansink in Hengelo.

Article continues after the ad

Op deze unieke plek maak je kennis met culinaire hoogstandjes en kun je genieten van een prachtige compositie op je bord. Een overnachting inclusief ontbijt en diner is al mogelijk vanaf € 90 per persoon.

Hotel de Sterrenberg - Veluwe
Even helemaal bijkomen en relaxen in een rustige omgeving. Dat kan bij Adults Only Hotel de Sterrenberg op de Veluwe, een heerlijk wellnesshotel met een goed restaurant.

Sinds de nieuwe coronabeperkingen serveert het restaurant een wisselend 3-gangenmenu om de gasten te verrassen met Veluwse streekproducten.


Strandhotel Cadzand + Pure C - Zeeland
Aan de prachtige Zeeuwse kust kun je terecht bij het Strand Hotel en Restaurant Pure C.

Pure C is het restaurant waar Syrco Bakker (jarenlang sous-chef van Sergio Herman) heerlijke gerechten op tafel tovert. Een bijzondere eetervaring is gegarandeerd met maar liefst twéé Michelinsterren voor Pure C.
 

De Molenaar - Groningen
Altijd al willen overnachten in een molen? In het plaatsje Onderdendam (Groningen) kun je overnachten in een molen uit het jaar 1855!

Naast een bijzondere overnachting in deze B&B kun je op de begane grond van de oude molen genieten van een diner geïnspireerd op de Franse keuken.

Hotel Nassau – Noord-Brabant
‘Brabants genieten’, dat kan bij Hotel Nassau in het bourgondische Breda. In een complex van diverse Rijksmonumenten kun je luxe overnachten en fantastisch eten in Restaurant Liefdegesticht.

Arrangementen zijn beschikbaar vanaf € 129 voor twee personen inclusief overnachting, ontbijt en een 3-gangen diner.

Bilderberg Chateau Holtmuhle - Limburg
Slapen in een middeleeuws kasteel? Het kasteelhotel Bilderberg Chateau Holthmühle ligt in de prachtige natuur van Limburg.

Voor een romantisch weekendje weg ben je hier aan het juiste adres. Naast het uitgebreide ontbijtbuffet, hotelspa met zwembad en stoombad en fitnessruimte kan je heerlick uit eten in restaurant Die Alde Heerlickheijt.

Foto's © de genoemde hotels, met dank aan Holidayguru

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in