Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5x een perfect huisje om met vrienden te huren

Toe aan een vriendentripje dichtbij huis? We got you. Even helemaal weg in eigen land of vlak over de grens. Midden in de natuur, waar je zo weg wandelt of fietst. En in een huisje groot genoeg voor de vriendenclub. Het klinkt ons als muziek in de oren. Deze vijf fijne huisjes wil je écht even op...

5x een perfect huisje om met vrienden te huren

Toe aan een vriendentripje dichtbij huis? We got you.

Even helemaal weg in eigen land of vlak over de grens. Midden in de natuur, waar je zo weg wandelt of fietst. En in een huisje groot genoeg voor de vriendenclub. Het klinkt ons als muziek in de oren. Deze vijf fijne huisjes wil je écht even op je lijstje zetten.

Ga je wandelen in de Ardennen, uitwaaien bij IJmuiden of voor de rust van de Veluwe?

Villa in het bos – Epe

Deze 19e eeuwse villa in Epe geeft heerlijk romantische vibes en biedt plek aan maximaal 14 personen. Met een fijne tuin om in de zomer in te tafelen, borrelen en sterren kijken. Of om herten in te spotten, want je bevindt je hier midden in het bos.

Ardenner knusheid – Wibrin

Een knus natuurhuisje in het hart van de Belgische Ardennen, vlakbij het dorp Achouffe en direct aan de fiets- en wandelpaden in de Vallée des Fées. Wandel door de weidse landschappen, geniet van de heuvels en de natuur en rust lekker uit in eigen tuin. Met vijf slaapkamers is er ruimte zat voor groepen.

Verborgen parel – St. Geertruid

Scandinavisch design, een ruime eetkamer, zeven slaap- én badkamers, een eigen tuin. Het buitenleven van Limburg wordt hier heel serieus genomen, maar ook binnen is het goed toeven.  

Luxe en design – Ellezelles

Een moderne boerderij vol designmeubels, compleet gerestaureerd met oog voor detail. Je wandelt zo de landbouwgronden op en de bossen in, en er liggen allerlei fiets- en wandelroutes van Pays des Collines aan je voeten. Er zijn vijf slaapkamers met plek voor 10 man.

Achter de duinen – IJmuiden aan Zee

Deze houten villa bereik je via een verscholen bospaadje, dus het begint al meteen goed. Er is een riante tuin compleet met volleybalveld en trampoline (leuk met én zonder kinderen), er staat een barbecue klaar, er hangt een hangmat. En als je er op uit wil, fiets je in 20 minuten naar het strand van IJmuiden en in 30 minuten naar Bloemendaal aan Zee. Voor maximaal 10 personen.

Beeld: Natuurhuisje.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in