Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 x hier wil je écht afhalen

Corona-silver lining: eten afhalen was nog nooit zó lekker. We konden ons er een jaar geleden nog maar weinig bij voorstellen: een meergangenmaal van een fijn restaurant eten aan onze eigen keukentafel. Maar such is de werkelijkheid anno 2020. En met een paar fijne kaarsen en je mooiste bordjes m...

5 x hier wil je écht afhalen

Corona-silver lining: eten afhalen was nog nooit zó lekker.

We konden ons er een jaar geleden nog maar weinig bij voorstellen: een meergangenmaal van een fijn restaurant eten aan onze eigen keukentafel. Maar such is de werkelijkheid anno 2020. En met een paar fijne kaarsen en je mooiste bordjes maak je er thuis een feest van. 

Deze week tippen we je in elk geval deze vijf toprestaurants met heerlijke afhaalopties.

1 – Coulisse (Amsterdam)

Een parel in de culinaire kroon van de hoofdstad, en eentje die door een opening in juni nog niet iedereen heeft kunnen bezoeken. Gelukkig bieden ze op zaterdagen en zondagen ook een At Home-menu van topklasse: een wisselend driegangenmenu waar je thuis alleen nog de laatste hand aan hoeft te leggen. Een voorbeeld: vorig weekend bestond het menu uit een salade van ushi kuri pompoen met bergamot, shiso en huisgemaakte verse kaas, een clam chowder met in kombu gepekelde kabeljauw, Zeeuwse mosselen en zeemelde, een broodje en koffie-ijs met een custard van duindoornbes en kardamon-sesam crumble.

Bestellen doe je hier.

2 – Chefs Table on Tour (Rotterdam)