Zin in een luxe Happy Hour? 

Het is het perfecte besluit van een mooie lentedag: borrelen met lekkere hapjes en dito wijn. 

En dan niet zomaar een plankje en een glaasje, maar een High Wine, luxe borrelen met verschillende wijnen (de meeste aanbieders hebben ook alcoholvrije wijn op het menu staan, als dat je voorkeur heeft). We tippen een paar fijne adressen:

Brasserie Spiegelaar, Leeuwarden

Mooie locatie om een middag winkelen af te sluiten. Voor € 24,50 p.p. krijg je 10 warme en koude hartige hapjes, 3 glazen en ook nog nootjes.

Article continues after the ad

Fletcher Hotel Middelburg

Hartje Middelburg vind je dit fijne hotel, de High Wine wordt geserveerd in Bar Bistro DuCo. Je kunt kiezen uit wijn en bubbels en krijgt daarbij een plateau met lekkere hapjes: € 34,50 voor 2 personen.

Wilde Pieters, Apeldoorn

Hier gaat borrelen in de richting van een maaltijd. Cocktail of een glas bubbels als welkomstdrankje, 3 glazen wijn, soepje van de chef, vers zuurdesembrood met tapenades en een plateau met warme en koude gerechten (vlees, vis, vegetarisch) voor € 29,95 p.p.

Mokums, Amsterdam

Voor wie in Amsterdam woont: Mokums bezorgt de High Wine bij je thuis. Voor € 21,50 p.p. krijg je onder andere sandwiches, bruchetta, quiche, tartelettes én nog twee zoete hapjes als afsluiting. Alles biologisch, goed om weten is dat je zelf voor de wijn moet zorgen.

Wie toch liever op locatie 'high wine't': Plancius (Plantagebuurt Amsterdam) biedt een menu van charcuterie, kaas, brood en drie wijnen voor € 17,50 p.p.

Clichee, Maastricht

Deze High Wine onderscheidt zich met wereldgerechten, waarvan 50% vegetarisch. Cocktails en wijn naar keuze, vanaf € 22,50 p.p.

Je kunt deze arrangementen boeken op High Wine, waar je nog veel meer aanbieders vindt: er is er altijd eentje bij jou in de buurt.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in