Cocktails van het vat, wie wil dat nu niet?

In de zomer wemelt het van de pop-up shops en in het Belgische Knokke-Heist lijkt het wel Pop-up CS. Mocht je een paar dagen mondain-aan-zee op het programma hebben staan, check dan even deze adresjes.

The Culinary Shop

In deze delicatessenwinkel kun je terecht voor luxe take-away, champagne, speciaalbier én cocktails van het vat.  Vanaf 1 juli tot en met 10 september is de shop dagelijks open tussen 11 en 21 uur. In juni alleen in het weekend geopend (Zeedijk, Albertstrand 513).

CDKN

CDKN staat voor Criminal babies, Dandy kids, Killer women & Notorious men.  In deze conceptstore vind je spullen van zo'n 50l Belgische ondernemers en het is voo elk wils. Niet alleen kleding en accessoires, maar ook héél veel decoratie zowel voor je interieur als exterieur, juwelen, zeep, kaarsen en bed-  en badlinnen (Zeedijk 654).

Article continues after the ad

Odette Lunettes

Voor als je je zonnebril bent vergeten of er eentje extra wil om in stijl mee te flaneren: Odette Lunettes. Eigenaar Eline De Munck heeft deze zomer zelfs een limited edition ‘Knokke Le Zoute’-montuur. Het montuur is geïnspireerd op de ‘Place m’as-tu vu’. Ofwel: zien en gezien worden (Kustlaan 229 ).

Konuka

High end sneakers voor vrouwen die comfort willen, maar er ook een beetje chic bij willen lopen (Zeewindstraat 3).

Anna & Julia

Kleurrijke kleding, hittegolfproof collectie, persoonlijke service, je vind het bij Anna & Julia (Lippenslaan 239)

Foto © met dank aan Het Laatste Nieuws

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in