Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 kastelen met een fijn terras in Limburg

Op een terras zitten is natuurlijk altijd fijn, maar op het terras van een kasteeltje zitten geeft de belevenis toch nóg meer cachet.

5 kastelen met een fijn terras in Limburg

En binnen is het óók goed toeven.

Op een terras zitten is natuurlijk altijd fijn, maar op het terras van een kasteeltje zitten geeft de belevenis toch nóg meer cachet. In Limburg wemelt het van de

Kasteeltje Hattem

Verscholen in het groene stadspark van Roermond ligt het kleinste kasteel van Nederland.

Je kunt er slapen, lunchen, dineren én heerlijk terrassen. Met het zonnetje erbij is het goed toeven met een blik op de kaart: Frans met een mediterraanse inslag.

Kasteeltje Hattem

Kasteel Terworm

In Heerlen vind je het 14de eeuwse Kasteel TerWorm, waar je kunt slapen en eten...

... en eindeloos op het terras kunt hangen – misschien afgewisseld met een loopje door de beeldschone tuin. Dit is een kasteel zoals een kasteel bedoeld is.

Kasteel TerWorm

Kasteel Limbricht

In Limbricht vind je een gelijknamig kasteel waar je kunt slapen, steppen, wandelen en op een fijn terras kunt zitten voor een lunch, afternoon tea en diner.

Menukaart: Brasserie meets Bourgondisch.

Kasteel Limbricht

Kasteel Erenstein  

Erenstein is een prachtig kasteel in Kerkrade aan de rand van de Anstelvallei, met hotelkamers in de carréhoeve.

Genieten van het mooie Zuid-Limburg en echte gastvrijheid: koffie, thee, lunch, afternoon tea, borrelen en diner, klassieke kaart met hippe twists.

Kasteel Erenstein 

Château Neercanne

Château Neercanne in Maastricht is uitgeroepen tot 'het terras van Limburg 2021'.

Het is ook het enige kasteel in Nederland met een tuin in terrassen, voor als je er helemaal voor wilt gaan.

Het hoogste niveau van de historische baroktuinen doet in de zomer dienst als terras. In de voormalige stallen is het huiselijke l’Auberge de Neercanne gevestigd. Dit restaurant heeft een door Michelin toegekende Bib Gourmand. In het kasteel zelf huist het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne. 

Château Neercanne

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in