Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 adresjes voor gourmet hamburgers!

Simpel en smakelijk, nu ook in luxe versies voor fijnproevers.  Het klinkt zo simpel: broodje, rundvlees, beetje saus. Toch is er een wereld van verschil tussen de hamburgers die links en rechts worden geserveerd (al smaken ze meestal prima - zoveel kan er niet mee misgaan). Voor wie graag eens e...

5 adresjes voor gourmet hamburgers!

Het is vandaag International Hamburger Day.

Het klinkt zo simpel: broodje, rundvlees, beetje saus. Toch is er een wereld van verschil tussen de hamburgers die links en rechts worden geserveerd (al smaken ze meestal prima - zoveel kan er niet mee misgaan). Voor wie graag eens een Betere Burger Beleving heeft: 5 adressen voor een next level burger. 

Firma Pickles

Pionier in luxe hamburgers, die ze serveert met een mooie wijnkaart erbij. Vestigingen in Utrecht, Den Bosch, Rotterdam, Scheveningen en Den Haag.

Iveau Burgers & Wijnbar

Een eenvoudige runderburger staat niet op de kaart bij deze zaak in Arnhem, maar een hertenbiefburger dan weer wel. Net even anders, om je smaakrepertoire uit te breiden.

Børgørs 

Gevestigd in Groningen, won de prijs voor Beste Burger Restaurant van Nederland, tovert vaak met Nordic smaken voor een nieuwe burgerbeleving.  

The Bief Chief

Een foodtruck met een vaste plaats bij de Oedipus Brouwerij in Amsterdam. Ga voor de kimchiburger als ze die hebben: pure gastroporno.

Wally

De buurman is een bakkerij die de lekkerste briochebroodjes levert; ruime keuze in vlees en vegaburgers en de wisselende ereburger. De Wally met blauwe kaas is next level guilty pleasure in Nijmegen.

Wil je zelf aan de slag, dan tippen we Burgers van Nederland, met recepten van bietenburger tot Thaise viskoekjesburger, Brave Burger, de Pittige tante en de Smarthap tot de Koele Burger, vlees, vis en vega.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in