Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3x op romantisch in Friesland

Een weekendje naar het Noorden voor twee? Hier wil je naartoe. Zin in een romantische paar dagen weg? Geen zin om de tocht naar Parijs te maken? Geen probleem. Pak het eens helemaal anders aan. Wat dacht je van een nachtje of twee in... Friesland? That's right, we hebben inspiratie voor je in onv...

3x op romantisch in Friesland

Een weekendje naar het Noorden voor twee? Hier wil je naartoe.

Zin in een romantische paar dagen weg? Geen zin om de tocht naar Parijs te maken? Geen probleem. Pak het eens helemaal anders aan. Wat dacht je van een nachtje of twee in... Friesland?

That's right, we hebben inspiratie voor je in onverwachte hoek. Hier ga jij eten, slapen en wandelen voor een heerlijk onhaast-uitje met z'n twee.

Wandelen – Dat doe je in Nationaal Park de Alde Feanen. Met velerlei routes (vanaf circa 6 km), ooievaarsnesten, polders, veengronden en een fijne uitkijktoren. Ook handig: dit nationaal park ligt pal tussen Rottevalle en Grou in, de locaties van onze eet- en slaaptips!

Eten – De Herberg van Smallingerland in Rottevalle heeft sinds kort een nieuwe chef: Kees Meinderts werkte jarenlang als souschef bij De Librije. Nu is hij terug op zijn geboortegrond, en dat wil je écht niet missen. En ja, natuurlijk kun je hier na een diner met wijnarrangement ook blijven slapen. Maar we hebben nóg een slaaptip voor je.

Slapen – Romantiek op een Fries meer. In Houseboat Skoft in Grou sta je op en ga je naar bed met de plas. Bootjes spotten op je eigen terras, een fijn ontbijt bezorgd. Dit is Friesland ten top. Te boeken via onder andere Booking.com, en op slechts 12 km van Leeuwarden als je iets meer het leven op wilt zoeken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in