Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 x luxe overnachten in een watertoren

Luxe design hotelkamers op unieke locaties! In de vorige lockdown was nog aardig wat mogelijk wat betreft hotelovernachtingen met catering op kamer. Zo streng zijn de huidige regels niet, dus met een beetje inschikken valt er nog best iets te boeken en te genieten en petit comité. Wat dacht je va...

3 x luxe overnachten in een watertoren

Luxe design hotelkamers op unieke locaties!

In de vorige lockdown was nog aardig wat mogelijk wat betreft hotelovernachtingen met catering op kamer. Zo streng zijn de huidige regels niet, dus met een beetje inschikken valt er nog best iets te boeken en te genieten en petit comité. Wat dacht je van een nachtje slapen op eenzame hoogte?

Watertoren Bosch & Duin

Noord-Holland heeft er een unieke plek om te overnachten bij: Watertoren Duin & Bosch in Castricum, gelegen in het duinreservaat. Deze oude en in onbruik geraakte watertoren is gerestaureerd en heeft een nieuwe functie gekregen.

De toren is getransformeerd tot een boutique hotel met een 1-kamer design suite. De oude elementen zijn bewaard gebleven maar de hotelkamer in dit rijksmonument heeft een industriële, moderne uitstraling inclusief alle comfort die je van een luxe suite verwacht. Eyecatcher is de romantische vide met kingsize bed dat zich op een 'zwevend plateau' bevindt in het originele reservoir van de watertoren

De verhalen over de watertoren hebben een plek gekregen in het trappenhuis van de watertoren en doen je herinneren aan de ruim 100 jaar oude geschiedenis die vooraf ging. Maar zodra je de wenteltrap naar 33 meter hoogte oploopt en de design suite betreedt, beland je tussen de boomtoppen.

Het is een intiem, luxe wereldje alleen voor jou. De suite is ingericht met duurzame materialen en met producten van hoge kwaliteit. Hoogtepunt: uitzicht op zee met de meest waanzinnige zonsondergangen.

Meer informatie: Watertoren Duin & Bosch

Watertoren Middelburg

Deze monumentale watertoren in het centrum van Middelburg is zonder twijfel één van de meest bijzondere overnachtingen in Zeeland.

De watertoren die is gebouwd in 1891 is een markant gebouw en biedt een fenomenaal uitzicht over de stad en het eiland Walcheren.

Het riante appartement is zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Met de lift kom je binnen op de 4e verdieping, hier bevinden zich het toilet en de badkamer met ligbad en douche. De slaapkamers bevinden zich op de 2e en 3e verdieping. Beide met een groot tweepersoonsbed.

Op de 5e verdieping vind je de complete keuken met onder andere afwasmachine, magnetron, oven, kookplaat en koelkast. Als je naar de 6e verdieping gaat dan kom je in de ronde woonkamer met een 360 graden uitzicht. In de woonkamer is het derde tweepersoonsbed te vinden.

En wil je echt van een spectaculair uitzicht genieten dan kun je vanuit de woonkamer de trap nemen naar het dakterras (7e verdieping). Dit terras ligt op ongeveer 25 meter hoogte 

Meer informatie: Watertoren Middelburg

Watertoren Nes 

Overnachten in volledige privacy op maar liefst 41 meter hoogte? Dat kan in de watertoren van Nes (aan de vaste wal in Friesland).

Die is gebouwd in 1957 en is bijna 50 jaar lang in gebruik geweest. Een aantal jaren geleden is de watertoren omgetoverd tot een hotel met 2 luxe suites. 

Je slaapt op een ruim 2 persoons bed en hebt de beschikking over onder andere airconditioning, gratis wifi, een zithoek en een XL flat screen tv met kabelzenders. 

Bij helder weer zijn Terschelling en Ameland aan de noordkant goed zichtbaar. Naar de westkant kijk je naar het IJsselmeer. ’s Nachts geniet je samen van de lichtjes van Heerenveen die in de verte zichtbaar zijn.

Meer informatie: Watertoren Nes

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in