Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 lekkere hotspots voor een perfect dagje (en nachtje) Utrecht

Een weekendje Utrecht in drie hotspots. Utrecht is altijd een goed idee.

3 x heerlijke hotspots in Utrecht

Utrecht is altijd een goed idee, zeker nu het weer zomerser wordt. Slenteren langs de grachten, genieten van de groene omgeving rondom de stad, een beetje winkelen, een beetje terrassen en natuurlijk lekker uit eten.

Ga je richting de Domstad, dan tippen we je in elk geval deze drie Ultiem Utrechtse hotspots.

1 - Dinner en drinks bij Spice Monkey

Bali in het klein. Stap hier maar eens binnen zonder het eilandgevoel te krijgen. Spice Monkey verrast je met pittige salades, zoete cocktails en kruidige snacks die je ook in de koudere maanden jungle vibes geven.

2 - De klassieker: Het Karel V

In Utrecht kent iedereen Hotel Karel V, het veertiende eeuwse klooster slash Grand Hotel. Een landgoed, maar dan wel middenin Utrecht. Pure romantiek uit vervlogen tijden en alleen daarom al niet te missen. En dan is de kaart ook nog fijn.

3 - Sterren van de hemel

Slapen doen we graag bij het prachtige Hotel The Nox, waar je ook nog eens heel fijn kunt dineren in het eigen restaurant Hemel & Aarde. Daar zwaait sommelier Isabel van Bueren (voorheen The White Room*) de scepter, dus daarmee zit het ook wel goed.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in