Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoera, er is nu een hapklare oester!

Niet meer wrikken, hij is al open. Oesters zijn een delicatesse, maar veel liefhebbers eten ze het liefst in een restaurant, waar men in de keuken – verbanddoos standby – de schelpen al met een oestermes heeft opengemaakt (lees: gewrikt). Oesterteler en -handelaar Adriaan van de Plasse van Delta ...

Hoera, er is nu een hapklare oester!

Niet meer wrikken, hij is al open.

Oesters zijn een delicatesse, maar veel liefhebbers eten ze het liefst in een restaurant, waar men in de keuken – verbanddoos standby – de schelpen al met een oestermes heeft opengemaakt (lees: gewrikt).

Oesterteler en -handelaar Adriaan van de Plasse van Delta Ostrea is van het ontzorgen en lanceert nu de consumentvriendelijke oester  (een creuse). Die zijn reeds voor-geopend. Een sterk elastiek houdt schelphelften strak op elkaar. Dat moet je even doorknippen en dan kun je 'm zo naar binnen slurpen.