Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe tropisch wordt het deze week nu eigenlijk?

Zet de ventilator maar alvast klaar ☀️😎 ! Zo warm als de 45 graden waaronder Spanje momenteel zucht gaat het in Nederland gelukkig niet worden. Maar er komt wel degelijk veel warmer weer aan dan we de laatste weken hebben gehad. Zonkracht 7 Dinsdag is het bewolkt en benauwd met 28 graden, in het ...

Hoe tropisch wordt het deze week nu eigenlijk?

Zet de ventilator maar alvast klaar ☀️? !

Zo warm als de 45 graden waaronder Spanje momenteel zucht gaat het in Nederland gelukkig niet worden. Maar er komt wel degelijk veel warmer weer aan dan we de laatste weken hebben gehad.

Zonkracht 7

Dinsdag is het bewolkt en benauwd met 28 graden, in het zuiden en oosten kan het lokaal boven de 30 graden worden. Smeer je goed in, met ruim 7 is de zonkracht hoog. Woensdag is het weer vergelijkbaar met dat van dinsdag.

Adempauze

Donderdag en vrijdag worden wat koeler, maar wel vrij zonnig, met temperaturen tussen de 22 en 25 graden. Vrijdag komt de warme lucht uit Spanje steeds verder noordwaarts. Het wordt dan in Frankrijk erg warm en België en Nederland zullen daar in iets mindere mate ook mee te maken krijgen.

Het gaat los

Vanaf zaterdag kan het dus warm worden, plaatselijk tussen de 30 en 35 graden. Vanaf woensdag 20 juli lijkt het met name in het noorden van Nederland iets minder warm te worden. In de dagen erna zou ook voor de rest van het land de temperatuur moeten zakken naar zo'n 23 graden.

Samengevat: vanaf zondag een dag of vier behoorlijk warm en droog, daarna iets koeler, maar geen neerslag.

Illustratie (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in