Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe ruikt de romantische versie van Peking?

Diptyque blaast City Candles Collection nieuw leven in. Voor de liefhebbers van mooie geurkaarsen: Diptyque brengt de City Candles Collection (momenteel helemaal uitvekocht) opnieuw uit, met als nieuwkomer Pekin, geïnspireerd op de keizerlijke tempels in de Chinese hoofdstad. Nu denk je bij Beiji...

Hoe ruikt de romantische versie van Peking?

Diptyque blaast City Candles Collection nieuw leven in.

Voor de liefhebbers van mooie geurkaarsen: Diptyque brengt de City Candles Collection (momenteel helemaal uitvekocht) opnieuw uit, met als nieuwkomer Pekin, geïnspireerd op de keizerlijke tempels in de Chinese hoofdstad.

Nu denk je bij Beijing qua geur vermoedelijk eerder aan kolen, zwavel en etensluchtjes met een vleugje smog dan aan iets lieflijks. Diptyque heeft daarom wijselijk teruggegrepen op het verre verleden en een geurkaars gemaakt die is gebaseerd op de oudste bomen in de stad: sandelhout, magnolia, cypres en daarbij dan een scheutje groene thee.

Andere City-kaarsen zouden doen denken aan Parijs, Berlijn, Tokio en Shanghai. De City Candles Collection is online verkrijgbaar tussen 21 april en 27 april 2022. De kaarsen kosten 67 euro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in