Shoppen zonder schuldgevoel.

Greta, stikstof, plastic – je zou de enige niet zijn die dit jaar toch iets kritischer naar haar kerstinkopen kijkt. Om je een handje te helpen organiseren Hotel Jakarta en W. Green (een in duurzaamheid gespecialiseerd marketingbureau) op 1 december aanstaande de eerste W.Green Market.

Article continues after the ad

Deze dag zal in het teken staan van het samenbrengen van mooie eco-merken in de inspirerende omgeving van het groenste hotel van Amsterdam (energieneutraal, subtropische binnentuin, Javastraat 766,, je weet niet wat je ziet). Hotel Jakarta en W.Green willen je met deze alternatieve kerstmarkt inspireren om bewust om te gaan met wat er wordt ingekocht.

Wat kun je verwachten? Vanuit het gedachtegoed 'ethics + aesthetics' heeft W.Green verschillende lifestyle merken binnen de sustainable fashion, beauty en food sector geselecteerd. Denk aan Alpaca Loca, Bumi, Lingua Planta, Plant Based Cheese en Tautanz en andere merken waarbij je geweten bij aanschaf niet hoeft op te spelen. Yay!

Foto's (c) iStock, Hotel Jakarta

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in