Net over de grens, ook bereikbaar voor 'Ollanders!

In het voorjaar van 2020 opent modemerk H&M zijn eerste interieur-conceptwinkel in België. De primeur is voor de chique Louizalaan in Brussel. De nieuwe concept store van 644 vierkante meter wil interieurliefhebbers inspireren. Shoppers zullen er door verschillende belevingsruimtes kunnen wandelen om ideeën op te doen.

Naast interieurtextiel en accessoires, zal de nieuwe winkel ook een uitgebreid assortiment interieurproducten, meubels en lampen aanbieden, niet alleen van het H&M-merk maar ook van gespecialiseerde externe merken.

Article continues after the ad

“We zijn enthousiast om binnenkort een concept store in het centrum van Brussel te openen," Peter Klagsmark, General Manager van H&M Home. "België is een interessante en belangrijke markt voor ons en we geloven dat onze H&M Home Concept Store een belangrijke toevoeging aan ons digitaal aanbod is. Deze nieuwe locatie is de perfecte plaats voor ons om onze H&M Home-klanten te ontmoeten en te inspireren. We kijken heel erg uit naar de opening.”

H&M startte met de uitrol van H&M Home winkels in 2018. Momenteel zijn er vestigingen in Londen, München, Hamburg, Stockholm, Kopenhagen en Oslo (deze foto is van de winkel in Seoel). Nederland next, snäll?

Foto's © H&M Home

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in