Een gekke samenloop van omstandigheden dit weekend in New York: zowel Hillary Clinton als Tiffany Trump - de jongste dochter van Donald Trump - als Jennifer Lopez bleken aanwezig bij dezelfde bruiloft.

Lees ook: Geld maakt wél gelukkig als je het hieraan uitgeeft

Hillary en Bill Clinton waren afgelopen weekend te gast bij de bruiloft van een dochter van bevriende miljardair. Sophie Lasry, 24 jaar, trouwde afgelopen zondag met Alexander Swieca, 25 jaar, en vierde dat in het luxe Cipriani Wall Street in New York.

Lasry is de dochter van Marc Lasry, de eigenaar van een hedgefonds en tevens miljardair. Haar kersverse man, Alexander Swieca, was quarterback aan de Universiteit van Michigan en is de zoon van Henry Swieca, tevens eigenaar van een hedgefonds en miljardair. 

Hillary en Bill Clinton zijn al jaren bevriend met Marc Lasry en laatstgenoemde gaf Chelsea Clinton zelfs een van haar eerste banen na dat ze was afgestudeerd. Ook Huma Abedin, de voormalige rechterhand van Hillary, en de jongste dochter van president Trump waren aanwezig bij de elite bruiloft. Naast politieke gasten was ook Jennifer Lopez samen met haar vriend Alex Rodriguez aanwezig.

Of Tiffany en Hillary met elkaar gepraat hebben, is onduidelijk...