Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het zonnige lenteweer is bijna voorbij…

Berg je winterjas nog maar even niet op. Rokjesdag mag dan inmiddels al achter ons liggen, leg je maillots maar alvast weer klaar, want we komt een einde aan een zonnige periode met lenteweer, meldt Weerplaza. Vandaag (maandag) is nog een mooie dag, met temperaturen tussen de 15 en 18 graden. Een...

Het zonnige lenteweer is bijna voorbij…

Berg je winterjas nog maar even niet op.

Rokjesdag mag dan inmiddels al achter ons liggen, leg je maillots maar alvast weer klaar, want we komt een einde aan een zonnige periode met lenteweer, meldt Weerplaza. Vandaag (maandag) is nog een mooie dag, met temperaturen tussen de 15 en 18 graden.

Een dag later komt de temperatuur al enkele graden lager uit. De bewolking wordt dikker en vooral in het zuiden van het land kan een beetje regen vallen.

Vanaf woensdag blijft de temperatuur in de middag steken op een graad of 8, terwijl waarden rond 12 graden normaal zijn. Tijdens de nacht en vroege ochtend komt het kwik in de buurt van het vriespunt uit.

Zo nu en dan maakt de noordoostenwind het voor het gevoel allemaal nog een stuk kouder. Later in de week kan er zelfs een winterse bui vallen. Waar lagen je handschoenen ook alweer?

Foto (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in