Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het zoemt met kunst en cultuur in de (Bijen)korf!

Workshops, exposities, betaalbare kunst, wát een leuke extra's. Voor als je je shoppingervaring wilt uitbreiden met een vleugje kunst en cultuur: maak kennis met De Korf!  Dit is een nieuwe en unieke culturele ruimte op de eerste verdieping van de Bijenkorf Amsterdam. Denk aan een plek waar bezoe...

Het zoemt met kunst en cultuur in de (Bijen)korf!

Workshops, exposities, betaalbare kunst, wát een leuke extra's.

Voor als je je shoppingervaring wilt uitbreiden met een vleugje kunst en cultuur: maak kennis met De Korf! 

Dit is een nieuwe en unieke culturele ruimte op de eerste verdieping van de Bijenkorf Amsterdam. Denk aan een plek waar bezoekers, kunst, cultuur, mode  en creativiteit in de komende maanden zullen samenkomen voor een wisselende programmering.

Van No Food Waste sessies met Yoram Bemer tot hand keramiek workshops met Keramiek Atelier Amsterdam of de Lokale Betaalbare Kunstmarkt op zondagen - en meer.

Vanaf vandaag twee maanden te zien: een samenwerking met OSCAM (Open Space Contemporary Art Museum), het museum platform voor kunst, ambacht en ontwikkeling uit Amsterdam Zuidoost. Kunstenaar en ontwerper Karim Aducchi opent deze samenwerking met een expositie. Dit is het programma met creatieve, duurzame en leerzame workshops en masterclasses om je leven verder te verrijken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in