Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het warme weer keert heel snel weer terug

Langste dag in zicht, deze week weer volop zon. Voor veel mensen was het koelere weer een welkome afwisseling van de tropische temperaturen die zich eind vorige week aandienden. Berg je waaier echter nog maar niet op, want de warmte keert terug. "Vanaf dinsdag zal het kwik alweer fors oplopen en ...

Het warme weer keert heel snel weer terug

Langste dag in zicht, deze week weer volop zon.

Voor veel mensen was het koelere weer een welkome afwisseling van de tropische temperaturen die zich eind vorige week aandienden. Berg je waaier echter nog maar niet op, want de warmte keert terug.

"Vanaf dinsdag zal het kwik alweer fors oplopen en op sommige plekken opnieuw in de buurt van de 30 graden komen," zegt weerman Wilfred Janssen van Weerplaza. Woensdag tussen de 24 en 27 graden, donderdag tussen de 25 en 29 en ook vrijdag komt 27 graden in zicht.

"Voor Nederland is dat aan de hoge kant, maar ook niet uitzonderlijk," zegt Janssen die nog warmer weer voorziet. "Temperaturen ver boven de 30 graden beginnen echt bij de Nederlandse zomer te passen."

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in