Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het Pandemie-spel: kun jij de mensheid redden?

Perfect cadeau voor 17 miljoen amateurvirologen! Ideetje voor Oudjaarsavond: sluit het jaar af met het strategische bordspel Pandemie (2-4 spelers, circa 45 minuten, ook toepasselijk voor de lange lockdownavonden). In deze gloednieuwe Nederlandse uitgave van de Engelstalige bordspel klassieker Pa...

Het Pandemie-spel: kun jij de mensheid redden?

Perfect cadeau voor 17 miljoen amateurvirologen!

Ideetje voor Oudjaarsavond: sluit het jaar af met het strategische bordspel Pandemie (2-4 spelers, circa 45 minuten, ook toepasselijk voor de lange lockdownavonden).

In deze gloednieuwe Nederlandse uitgave van de Engelstalige bordspel klassieker Pandemic! zijn de spelers leden van een eliteteam dat ten strijde trekt tegen vier bijzonder dodelijke ziektes. Het wordt dus vechten om wie Marion Koopmans of Dr. Fauci mag zijn.

Het team reist de hele wereld over om de vloedgolf van infecties in te dammen en om kennis en hulpbronnen op te doen om medicijnen te ontwikkelen. Doel: de mensheid redden.

En ja, natuurlijk ben je de échte pandemie spuugzat, maar dit is echt een leuk spel om samen te werken, je strategie te bepalen en je een beetje Outbreak Management Team te wanen, achter een schaaltje oliebollen.

Wel eerst even je handen wassen, natuurlijk. Mondkapje optioneel ??

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in