Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het beste dieet? Eet chocolade als ontbijt

Goed nieuws voor chocolade-liefhebbers (en wie is dat niet?). Wie snel wil afvallen, doet er goed aan 's ochtends chocolade te eten. Daar val je namelijk van af! Nee, het is geen 'Broodje Aap' en de onderzoeksresultaten klinken nog best logisch ook. Lees maar. Puur genietenDoor de chocolade krijg...

Het beste dieet? Eet chocolade als ontbijt

Goed nieuws voor chocolade-liefhebbers (en wie is dat niet?). Wie snel wil afvallen, doet er goed aan 's ochtends chocolade te eten. Daar val je namelijk van af!

Nee, het is geen 'Broodje Aap' en de onderzoeksresultaten klinken nog best logisch ook. Lees maar.

Puur genieten
Door de chocolade krijg je een vol gevoel en dat voorkomt snaaien op een later tijdstip. Ook andere zoetige snacks zijn aan te raden als ontbijt. Maar chocolade (vooral puur) is het allerbeste. 

Lees ook: Dit at prinses Diana (en ja, zij hield ook van chocolade) 

Wij offeren ons wel op (alles voor de wetenschap)
Dat blijkt uit onderzoek van de Tel Aviv Universiteit. Volgens de researchers is het 't best om een chocolade-taart in de ochtend te eten, omdat dat de stofwisseling versnelt.

Wel energie, geen vet
Calorieën uit chocola worden omgezet in energie, niet in vet. Eiwitten die tijdens het ontbijt gegeten worden, zorgen de hele dag voor een vol gevoel. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die heerlijke geur van chocoladetaart in huis... Wij zijn om.

Bron: RTL Nieuws