Goed nieuws voor chocolade-liefhebbers (en wie is dat niet?). Wie snel wil afvallen, doet er goed aan 's ochtends chocolade te eten. Daar val je namelijk van af!

Nee, het is geen 'Broodje Aap' en de onderzoeksresultaten klinken nog best logisch ook. Lees maar.

Puur genieten
Door de chocolade krijg je een vol gevoel en dat voorkomt snaaien op een later tijdstip. Ook andere zoetige snacks zijn aan te raden als ontbijt. Maar chocolade (vooral puur) is het allerbeste. 

Lees ook: Dit at prinses Diana (en ja, zij hield ook van chocolade) 

Wij offeren ons wel op (alles voor de wetenschap)
Dat blijkt uit onderzoek van de Tel Aviv Universiteit. Volgens de researchers is het 't best om een chocolade-taart in de ochtend te eten, omdat dat de stofwisseling versnelt.

Wel energie, geen vet
Calorieën uit chocola worden omgezet in energie, niet in vet. Eiwitten die tijdens het ontbijt gegeten worden, zorgen de hele dag voor een vol gevoel. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die heerlijke geur van chocoladetaart in huis... Wij zijn om.

Bron: RTL Nieuws

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.