Zo worden je Paasdagen feestelijk én makkelijk.

Om het voorjaar smakelijk af te trappen introduceert delicatessenwinkel en seizoensspecialist Lindenhoff een speciale High Tea Box. Deze doos bevat alle verse ingrediënten om zelf eenvoudig een klassieke High Tea van de beste kwaliteit op tafel te zetten. 

Dít zit erin

In de High Tea Box vind je zoete en hartige ingrediënten, precies zoals je van de traditionele high tea gewend bent. Denk aan rustiek breekbrood van vanmenno, Brabantse worstenbroodjes en kaneelbroodjes van de Veldkeuken. De scones van patisserie Waldo worden geleverd met verse, zachte mascarpone uit Lombardije en jam.

Article continues after the ad

Daarnaast bevat de High Tea Box zalmconfit, truffel-eiersalade, slagroomtruffels gemaakt met de boter en slagroom van Lindenhoff, citroen-meringue taart van Waldo en marmelade van bloedsinaasappel. Misschien wel het belangrijkste onderdeel, de thee, is van Wilder Land. Zij maken melanges van weidekruiden, geoogst bij boerenweides in Nederland om zo de biodiversiteit te helpen herstellen. 

Nog meer Paasgemak?

Lindenhoff biedt ook een Ontbijt en Brunch Box aan vol lekkere dingen. Daarnaast zijn Paasspecials los te bestellen. Alle boxen zijn vanaf nu te bestellen op Lindenhoff. Vandaag besteld is overmorgen in huis. Bezorging door heel Nederland, afgezien van de Waddeneilanden.

Openingsfoto (c) Getty Images, check de beelden van de boxen op de site van Lindenhoff

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in