Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heel Holland Bakt komt met All Stars Editie

Ter ere van het 10-jarig jubileum op reprise!  Is het echt al tien jaar geleden dat we Rutger zagen winnen in Heel Holland Bakt? Volgens ons was dat in 2013 en zelfs met een jaar eerder opnemen is die tien jaar stretching it als een brooddeegje, maar een kniesoor die daar op let, want er komt een...

Heel Holland Bakt komt met All Stars Editie

Ter ere van het 10-jarig jubileum op reprise! 

Is het echt al tien jaar geleden dat we Rutger zagen winnen in Heel Holland Bakt? Volgens ons was dat in 2013 en zelfs met een jaar eerder opnemen is die tien jaar stretching it als een brooddeegje, maar een kniesoor die daar op let, want er komt een All Stars reeks.

Die gaat Heel Holland Bakt Nog Een Keer heten. Hierin komen de beste bakkers van de afgelopen jaren langs. Niet duidelijk is of het alleen om de winnaars gaat of ook om bakkers die de taartschaal net niet haalden. De thuisbakkers aan de slag met opdrachten die geïnspireerd zijn op de opdrachten uit voorgaande afleveringen.

De presentatie is wederom in handen van André van Duin. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven beoordelen ook dit jaar de baksels. De reeks wordt vanaf zondag 5 september om 20:30 uitgezonden op NPO 1.

Foto's (c) Omroep Max

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in